Smörjmedel för medicinteknik

Syntetiska smörjmedel av hög kvalitet framtagna för medicintekniska applikationer. Framtaget utifrån de högt ställda krav som krävs för tillverkning av medicintekniska produkter.

Kontakta Oss

SMÖRJMEDEL FÖR MEDICINTEKNIK

Även om smörjning förmodligen är det sista som patienter eller vårdpersonal tänker på måste ingenjören som konstruerar mekaniska och elektromekanisk medicinsk utrustning tänka på detta. Om inte kan hela den medicinska processen äventyras. Med NYE:s breda sortiment av smörjmedel kan vi tillsammans hitta det smörjmedel som passar bäst till er medicin och tandvårdsutrustning.
Vi ser inte bara smörjmedlet som ett tillägg i slutet av produktionen utan som ett designmaterial.
Smörjmedel som är noga utvalda gör mycket mer än att minska friktion och slitage. De kan förlänga enhetens livslängd, utvidga temperaturintervallet var i den arbetar, minimera oönskade ljud, kontrollera fri rörelse, ge rätt känsla, ge miljötätning, kapa design och produktionskostnader – och till och med minska antalet garantiärenden.
NYE erbjuder hög grad av support, ett robust kvalitetssystem, ISO 13485-certifiering och riskbedömning.

Biokompatibla NyeMed® produkter
NYE:s nya och växande biokompatibla NyeMed®-produkter tillgodoser behov hos kunder med prestandakrav som kräver riskminskande åtgärder men inte har resurser för ett utvecklingsprogram.
För mer information om NYE:s produkter, besök vår NyeMed®-sida.

NEDLADDNINGSBARA DOKUMENT

Här kan du ladda ner produktspecifika dokument genom att klicka på nedladdningsikonen.

Vill du ha mer information vänligen kontakta oss:

13 + 2 =